Home Carti PDF Cronica focului, Cartile Inceputului, Vol. 2 de John Stephens

[PDF] Cronica focului, Cartile Inceputului, Vol. 2 de John Stephens

Coperta Carte Cronica focului, Cartile Inceputului, Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Cronica focului, Cartile Inceputului, Vol. 2 scrisa de John Stephens si publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: RAO

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Biblioteca Rao a editurii Rao. Kate: Cea mare. Singura care isi aminteste de parinti. A promis sa-si protejeze fratele si sora pana cand se intorc. Michael: Iubeste cartile, e slabut, terorizat de cei mari la orfelinat (cumva, ochelarii lui sfarsesc mereu in toaleta). Ii plac mult povestile cu magie, in special cele care au si pitici. Emma: Cea mai mica si mai razboinica. Devotata surorii si fratelui ei. Crede ca Michael e un ciudat fara speranta. Dar va lua la pumni pe oricine altcineva gandeste la fel. I-a aruncat in secret lui Michael ochelarii in toaleta. De doua ori. Impreuna vor invata ca: 1. Magia e reala. 2. Emma cunoaste expresia „te rog“.3. Doar ei pot salva lumea. Cronica focului este al doilea volum din seria scrisa de John Stephens, din care face parte si Atlasul de smarald…

Cartea Cronica focului, Cartile Inceputului, Vol. 2 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.