Home Carti PDF Cu gandul la kate. de Nora Roberts

[PDF] Cu gandul la kate. de Nora Roberts

Coperta Carte Cu gandul la kate.

Iti doresti sa citesti cartea Cu gandul la kate. scrisa de Nora Roberts si publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Lira

Descriere completa: Seria FAMILIA STANISLASKI Kate Stanislaki Kimball a devenit o balerina de succes, asa cum si-a dorit mama ei. Insa la 25 de ani, cand isi da seama ca dorul de casa este mai puternic decat orice, intoarce fara ezitare spatele stralucirii scenei si faimei si decide sa revina in micul orasel natal pentru a deschide o scoala de balet. Singurul loc potrivit pentru a-si pune in practica visul este o cladire darapanata, care are mare nevoie de reparatii. Si singurul om potrivit pentru asta este Brody O Connell, antreprenorul surprinzator de fascinant pe care il angajeaza pentru renovare. Kate este imediat atrasa de acest barbat dur, si pana a se indragosti de el si de fiul lui nu mai este decat un pas. Dar Brody este decis sa reziste farmecului pe care Kate il exercita asupra lui. In definitiv, Kate este o tanara rasfatata, care ar putea sa decida oricand sa se intoarca la dansul profesionist. Iar el nu poate permite ca viata fiului sau Jack sa mai fie data peste cap. Cand Jack ii cere mana lui Kate in numele tatalui sau, Kate este fermecata si decide sa-l infrunte pe Brody si sa-i ceara sa accepte ca le este dat sa fie impreuna, in ciuda incapatanarii lui. Dar va putea ratiunea sa fie mai puternica decat inima, cand fiecare fibra din trupul lui Brody tanjeste sa fie alaturi de Kate? Nora Roberts a scris peste 200 de romane de dragoste publicate in 35 de tari, in peste 400 de milioane de exemplare…

Cartea Cu gandul la kate. in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.