Home Carti PDF Culoarea in arta de Liviu Lazarescu

[PDF] Culoarea in arta de Liviu Lazarescu

Coperta Carte Culoarea in arta

Iti doresti sa citesti cartea Culoarea in arta scrisa de Liviu Lazarescu si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: „Structurat acum intr-un studiu amplu si dens, un adevarat tratat de cromatologie, cursul profesorului-pictor, sau al pictorului-profesor, trece dincolo de amfiteatrele universitatii, se deschide unei categorii foarte mari de cititori si isi modifica substantial statutul transformandu-se dintr-un act pedagogic cu adresabilitate restransa intr-un veritabil act de cultura cu destinatie nelimitata. Ceea ce propune Liviu Lazarescu in aceasta carte, unica pana acum in spatiul cultural romanesc, nu este doar o cercetare aplicata si o analiza teoretica a culorii, cu scopul de a acoperi o necesitate didactica imediata, ci si o ampla si profunda evaluare a propriei noastre existente in universul culorii, o adevarata ontologie a fenomenului cromatic in care limbajul artistic nu este decat una din multiplele ipostaze posibile.“ – Pavel Susara Cuprins: Factorii generatori ai culorii; Caracterele de baza ale culorii; Impresivitatea culorilor; Expresivitatea culorilor; Simbolismul culorilor; Contrastele de culoare; Acordul cromatic; Armonia cromatica…

Cartea Culoarea in arta in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.