Home Carti PDF Cum inveti sa scrii fictiune pas cu pas. Sugestii despre scris...

[PDF] Cum inveti sa scrii fictiune pas cu pas. Sugestii despre scris si viata de Anne Lamott

Coperta Carte Cum inveti sa scrii fictiune pas cu pas. Sugestii despre scris si viata

Iti doresti sa citesti cartea Cum inveti sa scrii fictiune pas cu pas. Sugestii despre scris si viata scrisa de Anne Lamott si publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Paralela 45

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Compact a editurii Paralela 45.„Acum 30 de ani, fratele meu mai mare, pe atunci in varsta de 10 ani, incerca sa faca o lucrare despre pasari pentru care avusese la dispozitie trei luni. A doua zi trebuia s-o prezinte la scoala. […] Statea la masa din bucatarie, pe punctul de a izbucni in lacrimi, inconjurat de hartie, creioane si carti inca nedeschise despre pasari, pur si simplu impietrit de imensitatea sarcinii sale. Atunci, tata s-a asezat langa el, l-a imbratisat si i-a zis: «Pasare cu pasare, prietene, ia-o pasare cu pasare».“ – Anne Lamott„O calatorie pasionanta, generoasa si foarte amuzanta prin lumea unui scriitor si mlastinile perfide ale acesteia.“ – Los Angeles Times„Minunate sfaturi in ceea ce priveste scrisul…O carte amuzanta, folositoare si provocatoare.“ – New York Times Book Review„Un dar pentru noi, muritorii care scriem sau am incercat vreodata sa scriem…amuzanta, inteleapta, pe rand carcotasa si blanda – un indemn sa ne trezim si sa ne apucam sa scriem acum, cat mai putem.“ – Seattle Times Citeste aici o recenzie a cartii Cum inveti sa scrii fictiune pas cu pas. Sugestii despre scris si viata…

Cartea Cum inveti sa scrii fictiune pas cu pas. Sugestii despre scris si viata in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.