Home Carti PDF Cum s-a facut de-am ajuns inteleapta de Carmen Musat-Coman

[PDF] Cum s-a facut de-am ajuns inteleapta de Carmen Musat-Coman

Coperta Carte Cum s-a facut de-am ajuns inteleapta

Iti doresti sa citesti cartea Cum s-a facut de-am ajuns inteleapta scrisa de Carmen Musat-Coman si publicata de Cununi de Stele? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Cununi de Stele

Descriere completa: Cu siguranta ca la targurile de carte ati intalnit o doamna cu un cosulet din bambus pe care scrie “Intelepciune gratis”. Va imbie sa trageti un proverb, o cugetare din cosulet. Luati, cititi, zambiti si uite-asa incepe un dialog pe seama cugetarii respective. Ei, bine, in aceasta carte va veti reintlni cu voi insiva, caci aici sunt reactiile voastre, cuvintele voastre fata-n fata cu intelepciunea. O carte despre educatie, societate, mentalitati, prejudecati, relatiile parinti-copii, parinti-scoala. O carte scrisa de voi, toti (aproape toti) cei ce ati trecut prin fata standului editurii Cununi de stele. O carte scrisa cu umor, ironie, dinamica si optimista…

Cartea Cum s-a facut de-am ajuns inteleapta in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.