Home Carti PDF Cum sa cresti un copil sigur de sine… si sa-i consolidezi...

[PDF] Cum sa cresti un copil sigur de sine… si sa-i consolidezi autostima de Paola Santagostino

Coperta Carte Cum sa cresti un copil sigur de sine... si sa-i consolidezi autostima

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa cresti un copil sigur de sine… si sa-i consolidezi autostima scrisa de Paola Santagostino si publicata de Sport Turism? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Sport Turism

Descriere completa: Un copil sigur de sine va fi intr-o zi un adult echilibrat si senin, deoarece lipsa autostimei este cauza tulburarilor de personalitate care pot sa duca la multe dificultati in legaturile afective si in relatiile cu altii, sau sa genereze comportamente autodistructive. Ingredientul principal al sigurantei este convingerea ca ne putem increde in noi insine, in propriile emotii, in propriile dorinte, in propriile capacitati. In aceasta carte autoarea ne explica:- cum sa ne adresam copilului folosind cuvintele potrivite, tonul corect si un comportament pozitiv;- cum sa incepem cu el un dialog deschis despre emotii;- cum sa-l obisnuim sa isi argumenteze ideile in confruntarea cu alte persoane;- cum sa recunoastem alaturi de el greselile si sa gasim impreuna solutiile cele mai bune;- cum sa stabilim reguli precise de comportament care pot fi respectate de toata familia…

Cartea Cum sa cresti un copil sigur de sine… si sa-i consolidezi autostima in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.