Home Carti PDF Cum sa formezi caracterul copiilor. Metoda responsabilitatii personale. Ed. 2016 de...

[PDF] Cum sa formezi caracterul copiilor. Metoda responsabilitatii personale. Ed. 2016 de John G. Miller

Coperta Carte Cum sa formezi caracterul copiilor. Metoda responsabilitatii personale. Ed. 2016

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa formezi caracterul copiilor. Metoda responsabilitatii personale. Ed. 2016 scrisa de John G. Miller si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: De multe ori ii auzim pe parintii care se confrunta cu probleme intrebindu-se: „De ce copilul nu face ce-i spun eu?”, „Cind va invata sa ma asculte?”, „Oare va ajunge vreodata sa faca alegeri mai bune?”. Asemenea intrebari arata ca parintii asteapta de la copiii lor sa identifice singuri modul in care pot sa evolueze si sa-si formeze caracterul. Daca doriti sa aveti un copil echilibrat, capabil sa ia decizii corecte in ceea ce-l priveste, trebuie sa va implicati in fiecare etapa a dezvoltarii lui. Povestile, strategiile si recomandarile prezentate in volum va ajuta sa deveniti „coechipieri” ai copilului dumneavoastra si sa-l invatati sa devina independent si responsabil…

Cartea Cum sa formezi caracterul copiilor. Metoda responsabilitatii personale. Ed. 2016 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.