Home Carti PDF Cum sa ierti atunci cand nu poti de Dr. Jim Dincalci

[PDF] Cum sa ierti atunci cand nu poti de Dr. Jim Dincalci

Coperta Carte Cum sa ierti atunci cand nu poti

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa ierti atunci cand nu poti scrisa de Dr. Jim Dincalci si publicata de For you? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: For you

Descriere completa: Imagineaza-ti o viata fara resentimente si manie. Imagineaza-ti o lume fara conflicte, regrete si vina. Aceasta carte prezinta numeroase modalitati de vindecare a vinei, resentimentelor, regretelor si autoculpabilizarii si ofera metode eficiente, perfectionate in timp, de a face fata traumelor, tragediilor si abuzurilor, pentru ca, eliberati de povara lor, oamenii sa poata trai o viata mai linistita si mai plina de bucurie. Descopera care dintre cele 27 de tehnici puternice de iertare este cea mai buna pentru tine Dezamorseaza mecanismele creierului care impiedica iertarea Invinge cele 13 blocaje din calea iertarii Invata cum sa iesi din ciclul victimizarii si al vinei Gaseste cea mai buna strategie de gestionare a situatiilor dificile Obtine iertarea de sine Invata-i si pe altii cum sa ierte si sa faca fata problemelor grave Carte castigatoare a premiului „Living Now Book” in domeniul dezvoltarii personale, editia 2010, decernat de revista „The Independent Publisher”…

Cartea Cum sa ierti atunci cand nu poti in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.