Home Carti PDF Cum sa obtii maximum in orice negociere. Ce stiu, fac si...

[PDF] Cum sa obtii maximum in orice negociere. Ce stiu, fac si spun cei mai buni negociatori de Nic Peeling

Coperta Carte Cum sa obtii maximum in orice negociere. Ce stiu, fac si spun cei mai buni negociatori

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa obtii maximum in orice negociere. Ce stiu, fac si spun cei mai buni negociatori scrisa de Nic Peeling si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Cand dorim sa obtinem ceva sau avem ceva de oferit, cand suntem implicati intr-o disputa, trebuie uneori sa negociem pentru a ajunge la rezultatul dorit. Acest ghid practic ne invata sa fim negociatori abili si creativi in orice situatie, sa stim ce intrebari trebuie sa punem sau ce raspunsuri trebuie sa dam ca sa ne convingem partenerii de negociere. Prezentarea strategiilor si a etapelor esentiale ale negocierii este completata de exemple de abordari corecte si abordari gresite, precum si de sfaturi pentru negociatorii care intentioneaza sa-si atinga scopurile cu minimum de stres. Tehnicile descrise pot fi aplicate cu succes daca dorim sa ne afirmam sau sa avansam la locul de munca, sa cumparam sau sa vindem cat mai profitabil o locuinta ori o masina, sa incheiem o polita de asigurare avantajoasa sau pur si simplu sa ne imbunatatim relatia cu partenerul de viata. Din cuprins: Principiile de baza ale negocierilor; Pregatirea; Comunicarea; Negocierea propriu-zisa; Tratativele; Incheierea negocierii si angajamentul; Cum sa devii un negociator exceptional; Cursul expertului in negocieri; Negocierea unei cresteri salariale; Negocierea unui contract; Negocieri intre mai multe parti;..

Cartea Cum sa obtii maximum in orice negociere. Ce stiu, fac si spun cei mai buni negociatori in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.