Home Carti PDF Cum sa te pretuiesti pe tine insuti si cum sa iti...

[PDF] Cum sa te pretuiesti pe tine insuti si cum sa iti pretuiesti aproapele de David L. Fontes

Coperta Carte Cum sa te pretuiesti pe tine insuti si cum sa iti pretuiesti aproapele

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa te pretuiesti pe tine insuti si cum sa iti pretuiesti aproapele scrisa de David L. Fontes si publicata de Sophia? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Sophia

Descriere completa: Una dintre cauzele principale ale problemelor psihologice si emotionale a reprezentat-o dintotdeauna faptul ca omul nu cunoaste, in adancul inimii sale, care este, cu adevarat, valoarea sa inaintea Creatorului nostru. Sfantul Duh ne va spune intotdeauna adevarul despre noi, daca I se va acorda aceasta sansa. Aceasta cunoastere nu este atat cognitiva, cat intuitiv‑duhovniceasca. Depaseste cuvintele sau conceptele – este pur si simplu cunoastere. De fapt, aceasta cunoastere nu provine din gandurile noastre rationale sau din emotii, si nici de la ceilalti: provine din experienta noastra personala – din ceea ce putem numi revelatie spirituala sau descoperire, din atingerea interioara a Celui ce ne‑a creat. Cu cat sporim in asemanarea cu Dumnezeu, cu atat intelegem mai bine cat de pretiosi suntem pentru El. Aceasta carte ne va ajuta in nenumarate feluri: mai intai, in a intelege cat de important este sa constientizam cat de pretiosi suntem inaintea Creatorului; in al doilea rand, in a invata cum sa ajungem la acea cunoastere duhovniceasca in inima noastra; si in al treilea rand, in a invata sa ii pretuim pe cei din jurul nostru, incepand cu cei din propria noastra casa, cu aceeasi masura dumnezeiasca cu care ne pretuieste pe noi Tatal ceresc…

Cartea Cum sa te pretuiesti pe tine insuti si cum sa iti pretuiesti aproapele in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.