Home Carti PDF Cum sa te simti iubit. Creeaza legaturi trainice pentru o fericire...

[PDF] Cum sa te simti iubit. Creeaza legaturi trainice pentru o fericire autentica de Jeanne Segal

Coperta Carte Cum sa te simti iubit. Creeaza legaturi trainice pentru o fericire autentica

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa te simti iubit. Creeaza legaturi trainice pentru o fericire autentica scrisa de Jeanne Segal si publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Niculescu

Descriere completa: „Oricine poate beneficia de pe urma lucrarii de fata. Dr. Jeanne Segal condenseaza decenii de cercetari in psihologia si biologia emotiei si atasamentului. Vom afla cum sa devenim mai deschisi, atat fata de noi insine, cat si unul fata de celalalt. Daca ii urmezi sfaturile, vei reusi sa devii mai constient de tine si de nevoile tale si vei scapa de inhibitie si de timiditate. Cum sa te simti iubit este o lectura captivanta, din care vei invata cum sa traiesti o viata responsabila si plina de satisfactie.” Dr. Michael Craig Miller, Harvard Medical School „Esti stresat? Te simti secatuit de energie? Aceasta carte este o comoara nepretuita pentru tine! Dr. Segal ne deschide calea catre principiile fundamentale ale unei vieti satisfacatoare si ne pune la indemana instrumentele necesare pentru a ne elibera de o existenta stresanta si pentru a dobandi capacitatea de a ne simti iubiti. Vom fi ghidati, treptat, pe acest drum si ni se vor dezvalui multe alte resurse, accesibile, care ne vor ajuta sa mentinem prezent acest sentiment al iubirii.”Dr. Marti Glenn, decan al Santa Barbara Institute Dr. JEANNE SEGAL este psiholog si expert in inteligenta emotionala. Cartile ei au fost publicate in treisprezece limbi. De asemenea, este fondatoarea Helpguide. org, un site nonprofit de sanatate mentala axat pe dezvoltarea capacitatii oamenilor de a face modificari substantiale in contextul social al vietii lor, dar si pe dobandirea sanatatii emotionale. Anual, Helpguide. org vine in ajutorul a peste 65 de milioane de vizitatori…

Cartea Cum sa te simti iubit. Creeaza legaturi trainice pentru o fericire autentica in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.