Home Carti PDF Cum sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare. Ce stiu, fac si spun...

[PDF] Cum sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare. Ce stiu, fac si spun expertii in comunicare de Gill Hasson

Coperta Carte Cum sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare. Ce stiu, fac si spun expertii in comunicare

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare. Ce stiu, fac si spun expertii in comunicare scrisa de Gill Hasson si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Un ghid util pentru cei care doresc sa-si insuseasca cele mai eficiente tehnici de comunicare. Zi de zi interactionam cu oameni diferiti: la serviciu sau acasa, trebuie sa-i ascultam pe ceilalti si sa ne facem la randul nostru intelesi. Indiferent daca dorim sa ne imbunatatim relatiile cu colegii de birou sau sa ne impunem punctul de vedere intr-o sedinta ori intr-o discutie cu prietenii, comunicarea este esentiala. Pentru a comunica bine cu interlocutorii nostri, este important sa ne exprimam clar, dar si sa fim ascultatori empatici, astfel incat sa intelegem asteptarile si intentiile lor. Sfaturile si exemplele practice prezentate in volum ne invata sa ne expunem convingator ideile, sa interpretam mimica si gesturile celorlalti si sa raspundem eventualelor obiectii si provocari, pentru a comunica eficient atat in situatiile uzuale, cat si in cele mai dificile. Din cuprins: Ce este comunicarea? Afla care este stilul tau de comunicare Cum comunica persoanele sigure de sine Ascultarea activa si intrebarile abile Cum sa citesti printre randuri: sentimente, emotii si atitudini Ce si cum sa spui Comunicarea scrisa Situatii dificile in comunicare..

Cartea Cum sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare. Ce stiu, fac si spun expertii in comunicare in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.