Home Carti PDF Cum traim mai fericiti impreuna. Simplify your love de Marion Tiki...

[PDF] Cum traim mai fericiti impreuna. Simplify your love de Marion Tiki Kustenmacher

Coperta Carte Cum traim mai fericiti impreuna. Simplify your love

Iti doresti sa citesti cartea Cum traim mai fericiti impreuna. Simplify your love scrisa de Marion Tiki Kustenmacher si publicata de ALL Educational? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: ALL Educational

Descriere completa: Indiferent daca suntem celibatari, proaspat indragostiti sau apartinem deja unui cuplu trainic, aproape toti ne dorim o relatie stabila si fericita. Cerintele sporite si asteptarile pe toate planurile complica insa rutina unui cuplu si suprasolicita multe perechi. Oare am reusit sa invatam cele mai simple lucruri care insotesc traiul in doi?Simplify your love inlatura aceste indoieli, una cate una – cu o declaratie inflacarata de iubire catre cuplu si cu o descoperire foarte simpla si reconfortanta: fiecare pereche simte o comuniune interioara si este alcatuita din doua personalitati distincte. Fiecare pereche este legata si prin istoria comuna – adeseori mai puternic decat constientizeaza cei doi parteneri. Din acest simpatic ghid al relatiei de zi cu zi veti afla: Cum sa va pregatiti pentru o relatie reusita, daca sunteti celibatar? De ce betia iubirii trebuie savurata la maxim? Cum sa faceti fata rutinei, ramanand un adevarat cuplu? Cum sa infruntati crizele si problemele? In ce fel relatia poate sprijini dezvoltarea dumneavoastra personala. Insotiti-i pe sotii Kustenmacher in calatoria lor prin Regatul Iubirii si descoperiti cum puteti trai impreuna mai simplu si mai fericiti cu ajutorul unor sfaturi uimitoare, deja verificate!..

Cartea Cum traim mai fericiti impreuna. Simplify your love in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.