Home Carti PDF Cuplul din vecini de Shari Lapena

[PDF] Cuplul din vecini de Shari Lapena

Coperta Carte Cuplul din vecini

Iti doresti sa citesti cartea Cuplul din vecini scrisa de Shari Lapena si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: Bestseller New York Times inca de la aparitie Bestseller Sunday Times „Barbatii adevarati citesc ce scriu femeile – datorita unor astfel de carti. Va garantez!” – Lee Child Nu poti sti niciodata ce se intampla de cealalta parte a peretelui. Vecina ti-a spus ca n-are chef sa-ti aduci copilul de sase luni la petrecerea ei. Nimic personal, doar ca nu suporta sa-l auda plangand. Sotul tau te-a asigurat ca va fi bine. Doar sunteti in vecini. Veti avea monitorul copilului la voi si veti merge pe rand acasa, din jumatate in jumatate de ora. Fiica ta dormea ultima data cand ai fost la ea. Acum, cand te napustesti in casa cufundata-ntr-o tacere mormantala, cel mai cumplit cosmar se adevereste. Fiica ta a disparut! Politia e la tine acasa si te intrebi cu groaza ce va descoperi. De ce esti capabila cand cineva te impinge dincolo de limite. “Shari Lapena imagineaza o tesatura complexa de motive si suspecti. Tensiunea e puternica pe tot parcursul cartii, pana la deznodamantul socant.” – The Times “Extrem de captivanta si convingatoare, povestea este perfect regizata. Iar rasturnarile de situatie te vor lua complet prin surprindere.” – Daily Mail “Un portret necrutator al unui mariaj supus unor presiuni teribile.” – Metro Shari Lapena a lucrat ca avocata si profesoara de engleza inainte de a scrie fictiune. Pana acum a scris doua carti de literary fiction multipremiate. Cuplul din vecini, thrillerul de debut, a devenit bestseller mondial. Cel mai recent roman al sau, tot un thriller, este Stranger in the House…

Cartea Cuplul din vecini in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.