Home Carti PDF Curaj cat trebuie de Cheryl Strayed

[PDF] Curaj cat trebuie de Cheryl Strayed

Coperta Carte Curaj cat trebuie

Iti doresti sa citesti cartea Curaj cat trebuie scrisa de Cheryl Strayed si publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Publica

Descriere completa: “Cuvintele lui Cheryl Strayed au inspirat nenumarati cititori din lumea intreaga. Din paleta larga a scrierilor sale – printre care Wild, memoriile sale devenite bestseller, si editorialele din seria „Dear Sugar”, cuprinse in cartea Tiny Beautiful Things – sinceritatea, umorul fara ocolisuri si rezervele ample de sfaturi afectuoase, dar fara menajamente, i-au ajutat pe multi sa puna un picior in fata celuilalt si sa aiba curaj cat trebuie, chiar si in cele mai intunecate clipe. Aceasta carte plina de energie aduna peste o suta dintre citatele si gandurile de neuitat ale lui Strayed, „mini-manuale cu instructiuni pentru suflet” care ne indeamna sa ne atingem capacitatea incredibila de iubire, compasiune, iertare si rezistenta, care se gaseste in oricare dintre noi. Captivanta. Autenticitate personala, politica pe marginea diferentelor intre sexe, nazuinta catre lumina: fie ca scrie o carte sau ca ne vorbeste direct, Strayed pare ea insasi mai presus de orice, fara sa-si ceara scuze […] Puterea cuvintelor ei este palpabila – si ajunge departe. – ABBY HAGLAGE, THE DAILY BEASTO colectie elegant alcatuita din zicalele lui Strayed, de la cateva cuvinte, la paragrafe intregi […] Strayed si-a castigat statutul de cult cu „Dear Sugar”, editorialul ei de sfaturi, publicat anonim in The Rumpus. A devenit regina atipica a unei alte sectiuni din librarii decat s-ar fi asteptat, un guru cu un mesaj in niciun caz simplu sau degajat. Dimpotriva, tinde sa sublinieze cat de profund imperfecti suntem noi, oamenii, si cat de tare trebuie sa ne straduim sa fim, totusi, mai buni, in ciuda capcanelor, sagetilor si durerilor imense pe care ni le arunca viata. – SARAH SELTZER, FLAVORWIRECheryl Strayed este autoarea volumului de memorii Wild – From Lost to Found on the Pacific Crest Trail, bestsellerul numarul 1 al The New York Times –, a colectiei de eseuri si sfaturi Tiny Beautiful Things, a romanului Torch si a colectiei de citate Curaj cat trebuie. Cartile sale au fost traduse in 40 de lim..

Cartea Curaj cat trebuie in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.