Home Carti PDF Curatenie pentru incepatori de Dumas Kristina

[PDF] Curatenie pentru incepatori de Dumas Kristina

Coperta Carte Curatenie pentru incepatori

Iti doresti sa citesti cartea Curatenie pentru incepatori scrisa de Dumas Kristina si publicata de Univers? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Univers

Descriere completa: Dezordinea e minunata – spune purcelul Trandavel, iar Tudor si Maria nu par sa fie deranjati de haosul din camera lor. Dar apoi descopera amandoi cum pastreaza albinele curatenia, cat de ordonati sunt pompierii si ce se poate intampla daca domnul care are grija de perucile actorilor la opera nu-si face ordine la locul de munca. Trandavel, in schimb, considera ca a face curatenie este plictisitor si isi spune parerea sus si tare peste tot pe unde trece. Noroc ca, in cele din urma, Maria si Tudor nu-l mai iau in seama si se apuca sa faca ordine. Cine ar fi crezut cate lucruri descoperi atunci cand faci curatenie in camera si ca activitatea asta poate fi chiar amuzanta?..

Cartea Curatenie pentru incepatori in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.