Home Carti PDF Curs de desen de Traian Bradean

[PDF] Curs de desen de Traian Bradean

Coperta Carte Curs de desen

Iti doresti sa citesti cartea Curs de desen scrisa de Traian Bradean si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Volumul are la baza cursul pe care profesorul Traian Bradean l-a predat la Institutul de Arte Plastice din Bucuresti si este ilustrat cu desene realizate de autor. Pornind de la teoria desenului si a picturii, lucrarea analizeaza semnificatia si importanta desenului in raport cu compozitia suprafetei tabloului si cu expresivitatea cromatica a acestuia. Din cuprins: Cadrul vizual – elemente componente si efecte ale relatiilor dintre ele; Segmentele si reperele anatomice; Exprimarea planurilor in spatiu prin mijlocirea valorii; Efectul contrastului simultan – valoric si cromatic; Consideratii generale asupra culorii…

Cartea Curs de desen in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.