Home Carti PDF Da culoare clasicilor: aventurile lui Alice in tara Minunilor de Lewis...

[PDF] Da culoare clasicilor: aventurile lui Alice in tara Minunilor de Lewis Carroll

Coperta Carte Da culoare clasicilor: aventurile lui Alice in tara Minunilor

Iti doresti sa citesti cartea Da culoare clasicilor: aventurile lui Alice in tara Minunilor scrisa de Lewis Carroll si publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: RAO

Descriere completa: Una dintre cele mai captivante carti ale copilariei, Aventurile lui Alice in tara Minunilor ii poarta pe cititori intr-o calatoriefantastica, pe meleaguri de poveste, locuite de personaje care mai decare mai nastrusnice, cum ar fi Pisica de Cheshire, Palarierul cel Nebun, Iepurele de Martie sau Falsa Broasca-testoasa. Alaturi de ele, Alice, o fetita curajoasa, care are capacitatea de a calatori in timp sispatiu, ba printr-o gaura de iepure, ba cu ajutorul unei potiunimiraculoase, descopera lumea altfel decat o stia. Cartea de colorat cuprinde si aventurile lui Alice in tara Oglinzii ?ice a gasit acolo, in care personajele se misca asemenea pieselor dintr-ofabuloasa partida de sah. Ilustra?iile sunt deja cunoscutele desene alelui John Tenniel, cel care a dat via?a pove?tilor cu Alice inca de laprima lor publicare…

Cartea Da culoare clasicilor: aventurile lui Alice in tara Minunilor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.