Home Carti PDF Dansul pasiunii de Mary Jo Putney

[PDF] Dansul pasiunii de Mary Jo Putney

Coperta Carte Dansul pasiunii

Iti doresti sa citesti cartea Dansul pasiunii scrisa de Mary Jo Putney si publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Lira

Descriere completa: Asemenea tizului sau, Lucifer, lordul Strathmore este renumit pentru frumusetea sa nepamanteasca si inteligenta diabolica. Un eveniment tragic din trecut l-a determinat sa-si foloseasca inzestrarile exceptionale pentru a-si ocroti tara de inamicii nevazuti, si se achita de misiune la perfectie – pana cand intalneste o femeie misterioasa cu aptitudini comparabile in materie de inselatorie. Rand pe rand senzuala si sfioasa, nechibzuita si vulnerabila, fermecatoarea lui adversara ii innebuneste deopotriva mintea si inima. Kit Travers a intrat intr-un joc periculos care presupune schimbari continue de identitate si minciuni abile, in care un singur pas gresit i-ar putea aduce moartea. Dar fiecare data deghizarile ei nu au inselat ochiul atent al contelui de Strathmore. Fara a-si putea acorda o incredere deplina, dar incapabili sa se desparta, cei doi isi unesc fortele pentru a cerceta dedesubturile inaltei societati londoneze. Insa nici macar doi maestri in arta mistificarii nu pot scapa din capcana senzuala a pasiunii – sau dintr-o iubire imposibila mai pretioasa decat viata insasi. Mary Jo Putney este unul dintre cei mai bine vanduti autori americani de fictiune romantica, bucurandu-se de o prezenta permanenta in topurile New York Times, Wall Street Journal si Publishers Weekly…

Cartea Dansul pasiunii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.