Home Carti PDF Darul focului de Amanda Quick

[PDF] Darul focului de Amanda Quick

Coperta Carte Darul focului

Iti doresti sa citesti cartea Darul focului scrisa de Amanda Quick si publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Litera

Descriere completa: Jonas Quarrel, un barbat fermecator, capabil in egala masura sa citeze din poetii Renasterii si sa manevreze cu abilitate un pumnal, prefera sa continue sa spele vase in restaurantul lui Verity Ames si sa -si traiasca alaturi de ea pasionanta poveste de dragoste. Verity este convinsa ca si -a gasit partenerul perfect din toate punctele de vederedar ca acesta nu este genul care sa -si doreasca o casnicie. Drept dovada, Jonas este nerabdator sa -l insoteasca pe tatal lui Verity intr -o periculoasa misiune de salvare in Mexic. Simtind ca un asemenea barbat isi iroseste talentele in restaurantul ei, ea incheie in numele lui un contract privind autentificarea unei vile italienesti din secolul al XVI-lea, aflata pe o insula din Pacificul de Nord -Vest. In felul acesta, considera ca a facut o dubla afacereii ofera lui Jonas o aventura interesanta si lor doi o evadare romantica. Insa, evident, lucrurile se complica la fata locului, caci se pare ca secretele sunt mai numeroase decat s-ar banui la prima vederesi cineva tine cu tot dinadinsul ca ei doi sa nu descopere adevarul. Iar Verity trebuie sa -l ajute pe Jonas sa descopere nu doar un cufar plin cu bani si bijuterii, ci si cea mai pretioasa comoara pe care un barbat si o femei o pot gasidragostea adevarata…

Cartea Darul focului in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.