Home Carti PDF Darul, Vrajitor si Vrajitoare, Vol. 2 de James Patterson

[PDF] Darul, Vrajitor si Vrajitoare, Vol. 2 de James Patterson

Coperta Carte Darul, Vrajitor si Vrajitoare, Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Darul, Vrajitor si Vrajitoare, Vol. 2 scrisa de James Patterson si publicata de Leda? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Leda

Descriere completa: Serie tradusa in 19 tari Bestseller New York Times Bestseller USA Today Bestseller Publishers Weekly James Patterson, este unul dintre cei mai indragiti romancieri americani, cu peste 260 de milioane de exemplare vandute in 40 de limbi ASCULTATI-MA! NU MAI AVEM PREA MULT TIMP…Ei o numesc pe sora mea vrajitoare, iar pe mine vrajitor. Suntem considerati criminali, asa-zisii vostri dusmani, si suntem cautati. Dar trebuie sa ma credeti cand va spun ca acestea sunt cele mai cumplite vremuri si ca vremurile cele mai bune nu au ramas decat o amintire indepartata. Imaginati-va ca toate lucrurile pe care le-ati iubit cel mai mult – si pe care probabil le-ati considerat absolut normale – sunt acum interzise. Cartile voastre, muzica, filmele, arta… totul va este rapit. Pus pe foc. Asta e viata sub dominatia Noului Ordin. Acum, cu fiecare rasuflare din piept, trebuie sa luptam pentru orice libertate care ne-a mai ramas. Chiar si imaginatia ne este in pericol. Dar daca va numarati printre putinii care au scapat din ghearele Noului Ordin, trebuie sa ne ascultati povestea. Pentru ca atunci cand noi nu vom mai fi, sa mai ramana cineva care sa raspandeasca adevarul. Cineva care sa poarte lupta cea dreapta. Si iata povestea noastra…..

Cartea Darul, Vrajitor si Vrajitoare, Vol. 2 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.