Home Carti PDF Darurile mamei de Cecilie Enger

[PDF] Darurile mamei de Cecilie Enger

Coperta Carte Darurile mamei

Iti doresti sa citesti cartea Darurile mamei scrisa de Cecilie Enger si publicata de Univers? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Univers

Descriere completa: Roman autobiografic, Darurile mamei este o carte a nostalgiei si a sfasierii in fata disparitiei unei lumi. Atunci cand devine clar ca mama ei varstnica nu se va mai intoarce niciodata acasa, Cecilie, fiica cea mai mare a familiei, trebuie sa goleasca de lucruri casa in care a crescut. Cand toate au fost impartite, donate sau aruncate, descopera intr‑un sertar listele cu daruri pe care mama ei le scrisese, an dupa an. Lucrurile din liste devin reperele istoriei familiei de la sfarsitul secolului al XIX‑lea pana in prezent, istorie pe care Cecilie o scrie pe parcursul a doi ani sub forma unui roman despre daruri, amintiri si dorinta oamenilor de a se intoarce in trecut. Intre timp, memoria si personalitatea mamei ei se sterg din ce in ce mai tare. Darurile mamei s‑a vandut in peste 100 000 de exemplare si e tradusa in sapte limbi. A fost nominalizata pentru Premiul Criticilor in 2013 si in acelasi an a luat Premiul Librarilor din Norvegia…

Cartea Darurile mamei in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.