Home Carti PDF De la Credinta la Incredere de TAT

[PDF] De la Credinta la Incredere de TAT

Coperta Carte De la Credinta la Incredere

Iti doresti sa citesti cartea De la Credinta la Incredere scrisa de TAT si publicata de Smart Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Smart Publishing

Descriere completa: De la credinta la incredere. Descopera-ti adevarata identitate si plonjeaza in infinita potentialitate Nu-i o carte ce-ti promite luna, dar iti spulbera minciuna. Nu-i o poveste buna in care sa te pierzi, e o oglinda in care sa te vezi. Nu e o carte plina de informatii pe care sa le tii minte, e un indemn sa-ti aduci aminte ceea ce voit ai pierdut din vedere, dar inca stii. Si totusi, daca cel mai bun lucru in viata deja il ai, dar nu il vezi? – TATMesajul cartii pe care o tineti acum in mana tinde sa descopere cititorului adevarata lui identitate. Fiecare cuvant, fraza, capitol au fost scrise, avand acest scop final. Descoperirea Sinelui poate avea loc oricand. Poate, deja s-a intamplat, poate, se va intampla la pagina 33 sau la sfarsitul cartii. Poate, la cinci ani dupa ce ati citit-o. Nu am de unde sa stiu momentul si nici nu va promit ca acest lucru se va intampla, pentru ca, in final, depinde si de voi, daca sunteti pregatiti si doriti cu adevarat sa va autodescoperiti. Aceleasi cuvinte vor fi citite de oameni total diferiti si vor rezona intr-un mod total diferit in fiecare dintre ei. Aceeasi fraza poate ca unei persoane sa-i deschida ochii, alteia sa-i adanceasca deruta. Insa, intr-un final, cred ca ambele rezultate servesc aceluiasi scop si anume acela de a ne trezi din somnul adanc in care ne aflam…

Cartea De la Credinta la Incredere in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.