Home Carti PDF De ziua mamei. O poveste de iubire de Graham Swift

[PDF] De ziua mamei. O poveste de iubire de Graham Swift

Coperta Carte De ziua mamei. O poveste de iubire

Iti doresti sa citesti cartea De ziua mamei. O poveste de iubire scrisa de Graham Swift si publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Litera

Descriere completa: Este duminica, 30 martie 1924, Ziua Mamei. Jane Fairchild, orfana in varsta de douazeci si doi de ani si servitoare intr-un conac din Anglia, nu are o mama pe care s-o viziteze. Se intalneste in schimb cu iubitul sau secret, tanarul mostenitor al unei proprietati vecine, care se pregateste sa ia de sotie o femeie mai potrivita statutului sau social. A venit asadar timpul ca aventura lor sa ia sfarsit. Dar evenimentele iau o turnura pe care Jane n-ar fi putut niciodata s-o anticipeze. Cum arata destinul ei, modelat de evenimentele din aceasta zi de neuitat? Pe masura ce romanul penduleaza intre trecut si viitor, bogata viata interioara a lui Jane este pusa in lumina prin povestile pe care eroina le citeste si apoi le spune ea insasi. De Ziua Mamei de Graham Swift, castigator al Premiului Booker, isi surprinde cititorii prin finete, senzualitate si profunzime. “De Ziua Mamei este un roman remarcabil si extrem de bine scris despre viata pe care o ducem si despre vietile paralelepovestile paralelepe care nu ajungem sa le cunoastem niciodata… S-ar putea sa fie cel mai bun roman al lui Swift de pana acum.” Observer..

Cartea De ziua mamei. O poveste de iubire in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.