Home Carti PDF Departe de Nicole Baart

[PDF] Departe de Nicole Baart

Coperta Carte Departe

Iti doresti sa citesti cartea Departe scrisa de Nicole Baart si publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: RAO

Descriere completa: „O poveste despre dragoste, speranta, despre intimitate si pierderea ei, despre minciuni si consecintele lor devastatoare. Viata romanticei Danica Greene se da peste cap atunci cand sotul ei, Etsell, de profesie pilot, dispare in mod misterios in timpul unui zbor in Alaska. Nu stie ce sa creada si nici cum sa reactioneze. A ramas vaduva sau, pur si simplu, barbatul pe care il adora a parasit-o? Desi are fobie de avioane si zbor, Danica porneste in cautarea sotului, care se dovedeste ca i-a fost infidel. Odata ajunsa in Alaska, tanara se vede nevoita sa isi infrunte temerile si durerea si incearca sa isi dea seama daca nu cumva isi pierduse deja barbatul inainte ca acesta sa fi disparut. Departe a fost ca o calatorie extraordinara care m-a facut sa ma simt tamaduita si renascuta. Un omagiu adus iubirii in toate formele ei – intre un barbat si sotia acestuia, intre surori, precum si intre mame si fiice – m-a durut sufletul cat am citit Departe, dar si mai mult am suferit cand am ajuns la ultima pagina si povestea s-a terminat.“ – Nicolle Wallace..

Cartea Departe in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.