Home Carti PDF Depasirea de sine. Invidia si gelozia ca sanse pentru dezvoltarea personala...

[PDF] Depasirea de sine. Invidia si gelozia ca sanse pentru dezvoltarea personala de Verena Kast

Coperta Carte Depasirea de sine. Invidia si gelozia ca sanse pentru dezvoltarea personala

Iti doresti sa citesti cartea Depasirea de sine. Invidia si gelozia ca sanse pentru dezvoltarea personala scrisa de Verena Kast si publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Trei

Descriere completa: Cand ne comparam prea des cu ceilalti, cand suntem insetati de posesii si faima, intepatura invidiei sau muscatura geloziei ne va incerca inevitabil. Si, cum tinde sa negam sau sa proiectamasupra altora aceste sentimente, ele nu vor disparea, ci ne vor roade pe dinauntru, diminuandu-ne stima de sine. Reputata psihoterapeuta jungiana Verena Kast demonstreaza in ce fel, atunci cand ne mintim si refuzam sa admitem aceste sentimente negative, pierdem sansa dezvoltarii personale si ne cufundam in ranchiuna sau in false rationalizari ale neputintelor noastre. Devenind, in schimb, constienti de invidia si gelozia ce ne pot bantui uneori, vom gasi caile spre a stapani aceste sentimente: fie ne vom angaja intr-o competitie constructiva, fie ne vom asuma anumite limite si ne vom descoperi noi potentialitati, prin care sa ne diferentiem de ceilalti. Odata eliberati de sindromul caprei vecinului, ni se va deschide calea sanatoasa spre noi relatii, spre solidaritate, spre a fi in loc de a avea…

Cartea Depasirea de sine. Invidia si gelozia ca sanse pentru dezvoltarea personala in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.