Home Carti PDF Devorarea maestrului de Mihail Galatanu

[PDF] Devorarea maestrului de Mihail Galatanu

Coperta Carte Devorarea maestrului

Iti doresti sa citesti cartea Devorarea maestrului scrisa de Mihail Galatanu si publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Paralela 45

Descriere completa: Qpoem este proiectul celei mai solidare comunitati de poeti si iubitori de poezie. Facebook-ul i-a strans pe toti intr-o uriasa fila comuna pe deasupra invidiilor. Astfel incat, in orice parte te-ai pierde, poezia este peste tot, asa cum centrul este peste tot. – Calin Vlasie Mihail Galatanu (n. 11 septembrie 1963, in Galati), inginer de profesie, a desfasurat o bogata cariera publicistica si literara. Locuieste in Bucuresti. Membru al cenaclului Qpoem din 2015. A publicat poezie, proza si eseu. Debuteaza editorial cu volumul de poezie „Stiri despre mine”, Editura Litera, 1987, iar din 1993 si pana in 2012, continua sa scrie si sa publice nu mai putin de saptesprezece volume de poeme. Intre cartile de proza, amintim romanele „Mesterii de clopote”, Editura Matinal, 1999, pentru care obtine Premiul National pentru Proza „Liviu Rebreanu”, si „Mireasa fara corp”, Editura Muzeului Literaturii Romane, 2006. Volume de eseuri: „Literatura de cartier: Un (posibil) manifest al generatiei ’90. Vol I: Orbirea lui Tiresias”, Editura Muzeului Literaturii Romane, 2007, si „Despre arta, misticism si nebunie. Corpus Christi”, Editura Paralela 45, 2009. Este tradus in limbile engleza si italiana si distins cu numeroase premii literare, precum Premiul Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti, acordat pentru poezie, pe anul 2003, pentru volumul „Mormantul meu se sapa singur”, Editura Vinea.„Intotdeauna Mihail Galatanu a fost un poet tematic si insistent. Pe langa faptul ca jongleaza de decenii cu bijuteriile mortii, se mai ocupa si cu epuizarea temelor pe care le frecventeaza: nu mai ramane nimic de cules dupa el – epigonii sunt sufocati in fasa. Fierbintelile carnii s-au racorit si au lasat scena libera pentru pre-funeralii initiatice. Abandonata este si retorica fastuoasa de altadata. Acum totul a devenit urgent, cu refrene scurte si initieri precise.” – Felix Nicolau..

Cartea Devorarea maestrului in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.