Home Carti PDF Dezvoltare personala. Clasa a II-a de Rodica Dinescu

[PDF] Dezvoltare personala. Clasa a II-a de Rodica Dinescu

Coperta Carte Dezvoltare personala. Clasa a II-a

Iti doresti sa citesti cartea Dezvoltare personala. Clasa a II-a scrisa de Rodica Dinescu si publicata de Carminis? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Carminis

Descriere completa: Lucrarea „Dezvoltare personala“ abordeaza intr-un mod jucaus si creativ tematica propusa in noua programa scolara si se adreseaza elevilor din clasa a II-a, parintilor si invatatorilor. Grafica bogata, personajele prietenoase, exercitiile variate ilustrate atractiv si concluziile educative de la sfarsitul lectiilor creeaza un cadru adecvat invatarii. Lucrarea contine trei mari capitole, organizate pe anotimpuri (toamna, iarna, primavara). Parcurgandu-le, elevii se vor cunoaste mai bine pe ei insisi, vor invata sa-si exprime emotiile si vor intelege mai bine de ce merg la scoala. Astfel, prin joc, la sfarsitul anului micii scolari vor putea sa aiba o atitudine pozitiva fata de sine si fata de ceilalti, reusind sa-si inteleaga si sa-si exprime emotiile in interactiunea cu cei din jurul lor. De asemenea, vor deveni constienti de importanta invatarii, a muncii in echipa sau a pretuirii timpului…

Cartea Dezvoltare personala. Clasa a II-a in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.