Home Carti PDF Dialog in Absolut, Vol. 4 de Ghelasie Gheorghe

[PDF] Dialog in Absolut, Vol. 4 de Ghelasie Gheorghe

Coperta Carte Dialog in Absolut, Vol. 4

Iti doresti sa citesti cartea Dialog in Absolut, Vol. 4 scrisa de Ghelasie Gheorghe si publicata de Platytera? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Platytera

Descriere completa: „Parintele Ghelasie critica o anumita «sciento-teologie» care se grabeste sa legitimeze un limbaj si o problematica ce vin din campul stiintelor contemporane. Desi s-a ajuns astazi, pe calea acestor stiinte, la descoperiri remarcabil mai ales in lumea microcosmosului, transferarea si interpretarea necritica a acestor rezultate in perspectiva filosofica si teologica comporta riscul reiterarii unei gandiri panteiste in care lumea este vazuta tot ca «Marele lant al Fiintei» atarnat de Absolut.“ – Prof. Dr. teol. Gabriel Memelis..

Cartea Dialog in Absolut, Vol. 4 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.