Home Carti PDF Diavolul in iarna de Lisa Kleypas

[PDF] Diavolul in iarna de Lisa Kleypas

Coperta Carte Diavolul in iarna

Iti doresti sa citesti cartea Diavolul in iarna scrisa de Lisa Kleypas si publicata de Miron? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Miron

Descriere completa: Evangeline Jenner cea timida este pe cale sa devina foarte bogata, odata ce va intra in posesia mostenirii. Dar mai intai trebuie sa scape din ghearele rudelor ei lipsite de scrupule. Evie il abordeaza pe vicontele Sebastian Vincent si ii face o propunere socanta: casatoria. Sebastian are o reputatie scandaloasa: orice tanara care petrece cateva secunde in compania lui si-a pierdut pe veci reputatia. Si totusi o fata fermecatoare apare neinsotita in pragul casei lui si ii ofera mana ei. Dar, propunerea lui Evie are si o conditie: sa nu mai faca dragoste dupa noaptea nuntii… ceea ce inseamna ca Sebastian va trebui sa se straduiasca si mai mult sa o seduca… sau sa cunoasca pentru prima oara in viata lui ce inseamna dragostea adevarata…

Cartea Diavolul in iarna in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.