Home Carti PDF Dictionar de argou francez-roman de Ioan Matei

[PDF] Dictionar de argou francez-roman de Ioan Matei

Coperta Carte Dictionar de argou francez-roman

Iti doresti sa citesti cartea Dictionar de argou francez-roman scrisa de Ioan Matei si publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Niculescu

Descriere completa: Aceasta lucrare face parte din colectia de Dictionare de argou a editurii Niculescu si cuprinde aproximativ 15. 000 de cuvinte si expresii familiare, imprumuturi recente in limba franceza, precum si cuvinte si expresii din limbajul tinerilor, al detinutilor si infractorilor, al toxicomanilor, al lumii interlope, al prostituatelor, al politistilor etc. Dictionarul de argou francez-roman este un instrument de lucru util si practic si se adreseaza:- Specialistilor in domeniu, lingvistilor atat francisti, cat si romanisti, precum si tuturor celor interesati de lingvistica romanica- Studentilor francezi care studiaza limba si literatura romana, cat si celor romani care studiaza limba si literatura franceza- Traducatorilor literari din si in limba franceza- Publicului larg vorbitor de limba franceza si interesat de domeniul argoului, dar si celor care citesc literatura franceza contemporana sau urmaresc presa de limba franceza, precum si programele mass-media din tarile francofone…

Cartea Dictionar de argou francez-roman in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.