Home Carti PDF Dictionar de biologie de Elizabeth A. Martin

[PDF] Dictionar de biologie de Elizabeth A. Martin

Coperta Carte Dictionar de biologie

Iti doresti sa citesti cartea Dictionar de biologie scrisa de Elizabeth A. Martin si publicata de ALL Educational? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: ALL Educational

Descriere completa: Aflat la cea de a VI-a editie, acest dictionar ofera o gama larga de concepte si termeni din biologie, biofizica si biochimie, dar si din medicina, fiziologie si paleontologie. Complet revizuit si adus la zi, dictionarul reprezinta resursa perfecta pentru oricine studiaza biologia, la liceu sau la universitate.- Peste 5. 500 de termeni clari si concisi – 400 dintre acestia fiind absolut noi in aceasta editie.- O gama extinsa de termeni legati de geonomica, proteomica, semnalizarea celulara, evolutia moleculara si sistematica moleculara, biologia dezvoltarii etc.- Biografia unor biologi de renume mondial, articole referitoare la bioinformatica, la organismele modificate genetic etc. Dictionarul de biologie este un instrument extrem de util elevilor, studentilor, profesorilor si in general publicului interesat de stiintele biologice…

Cartea Dictionar de biologie in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.