Home Carti PDF Dictionar de limba romana contemporana de Aurelia Ulici

[PDF] Dictionar de limba romana contemporana de Aurelia Ulici

Coperta Carte Dictionar de limba romana contemporana

Iti doresti sa citesti cartea Dictionar de limba romana contemporana scrisa de Aurelia Ulici si publicata de Aramis? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Aramis

Descriere completa: Dictionarul limbii romane contemporane deschide seria dictionarelor aramis, serie care va continua cu dictionar de sinonime, dictionar de omonime si dictionar de paronime. Lucrarea de fata este un dictionar explicativ unilingv care se adreseaza, cu precadere, elevilor. Scopul ei este acela de a oferi utilizatorilor un instrument de lucru realizat pe baza regulilor care se aplica in dictionarele de acest gen, tinand in acelasi timp seama si de cunostintele acumulate din lecturi si in cadrul procesului de invatamant. Pentru a veni in ajutorul cititorilor, majoritatea definitiilor sunt insotite de exemple menite sa ajute la intelegerea acestora, precum si la diferentierea sensurilor figurate de cele proprii. Principalele surse de informatie folosite la intocmirea acestei lucrari au fost: micul dictionar academic (2003), dictionarul ortografic, ortoepic si de morfologie al limbii romane (doom editia a ii-a), dictionarul explicativ al limbii romane (dex 2012)…

Cartea Dictionar de limba romana contemporana in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.