Home Carti PDF Dimensiunea timp de Felicia Marinca

[PDF] Dimensiunea timp de Felicia Marinca

Coperta Carte Dimensiunea timp

Iti doresti sa citesti cartea Dimensiunea timp scrisa de Felicia Marinca si publicata de Paideia? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Paideia

Descriere completa: „Desi, in buna regula, ar fi trebuit s-o stiu pe Felicia Marinca din momentul, ca sa spunem asa: mai solemn, al inscaunarii ei in postul de redactor al Editurii de Stat pentru Literatura (zi: oficiale) cu momentul culminant al unei excursii in Moldova, atat de frumos adusa din condei in capitolul intitulat Evocari. Lucrurile se petreceau intr-o zona pe care o cunostea de minune, de vreme ce acolo i se depanase copilaria, intr-o localitate pe care aveau sa o cotropeasca apele Bistritei, acumulate in spatele barajului de la Bicaz. Asa o stiu inca de atunci pe Felicia Marinca, plina de idei (uneori incalecandu-se), iute in hotarari (ba chiar pripita uneori), dar cu o intuitie limpede a valorii, acolo unde era de gasit, si cu o minunata perseverenta in impunerea ei pana la capat, sta este amintirea mea despre Felicia Marinca. Cea de atunci, dar si cea de azi. Pentru ca jumatatea de veac (sau pe aproape) care s-a scurs intre timp nu i-a stirbit calitatile native.“ – Mihai Sora..

Cartea Dimensiunea timp in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.