Home Carti PDF Disconfort Residence Cum sa identifici capcanele din schita apartamentului pe care...

[PDF] Disconfort Residence Cum sa identifici capcanele din schita apartamentului pe care vrei sa-l cumperi de Radu Negoita

Coperta Carte Disconfort Residence Cum sa identifici capcanele din schita apartamentului pe care vrei sa-l cumperi

Iti doresti sa citesti cartea Disconfort Residence Cum sa identifici capcanele din schita apartamentului pe care vrei sa-l cumperi scrisa de Radu Negoita si publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Publica

Descriere completa: CONFORT (conform dexonline. ro): s. n. Totalitatea conditiilor materiale care asigura o existenta civilizata, placuta, comoda si igienica, din fr. confort. Dupa cum se poate observa, notiunea de “confort” e prea abstracta pentru binele comun. Eu cred ca lucrurile pot fi vazute altfel: confort inseamna sa nu-ti intre apa de ploaie in cizme sau sa nu-ti plezneasca cusatura pantalonilor cand te apleci. Sau sa ai loc sa te ridici de pe tron in “camera mica” de la tine de acasa… Daca societatea noastra ar fi alcatuita din minioni galbiori, inalti cat o butelie, manutele tale vioaie ar frunzari acum ceva respectabil despre istoria sau politica romanilor, pe o canapea de papusi. Fiind de statura mica, ai incapea lejer in apartamentele pe care le vand dezinvolt o parte dintre dezvoltatorii romani lasati nesupravegheati si n-ar mai fi nevoie de ghiduri despre cum sa nu fii pacalit. Din pacate, am evoluat in umanoizi cu proportii ce nu rimeaza cu recolta de nascociri imobiliare de pe piata, asa ca imi rezerv dreptul de a critica materialul clientului. Cartea de fata este o prima tentativa de a evalua o parte dintre greselile de arhitectura cu care te poti intalni aproape zilnic in 30 de ani de platit rate (nu iti doresc, dar se poate intampla…). Hazul de necaz e optional – daca vrei sa iti cumperi o locuinta, vei gasi aici explicatii accesibile despre lucrurile la care trebuie sa fii atent, ca sa poti sa alegi in cunostinta de cauza. Avertisment: nu se recomanda celor slabi de inima. P. S.: Daca si voi ati observat ca orasele din Romania nu seamana cu cele din Franta si sunteti curiosi “cum de se poate asa ceva”, mergeti la capitolul despre sursele haosului din zona imobiliara sau, pur si simplu, cumparati cartea. dr. arh. Radu Negoita fondator piatradecasa. ro & Case Strambe pe Radar RADU NEGOITAa absolvit Facultatea de Arhitectura a Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu in 2006 si, in 2013 a fost confirmat doctor in arhitectura, in urma sustinerii unei teze de..

Cartea Disconfort Residence Cum sa identifici capcanele din schita apartamentului pe care vrei sa-l cumperi in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.