Home Carti PDF Discursul repetat de Cristinel Munteanu

[PDF] Discursul repetat de Cristinel Munteanu

Coperta Carte Discursul repetat

Iti doresti sa citesti cartea Discursul repetat scrisa de Cristinel Munteanu si publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Institutul European

Descriere completa: Din cuprins: Omul ca si limbajul; In spiritul principiului traditiei; Discursul repetat si tehnica libera a vorbirii: aplicatii coseriene; Crochiuri biobibliografice; Opinii asupra operei omagiatului prin recenzii la cartile publicate Volumul Discursul repetat, omagial, constituie prima prezentare de ansamblu a rezultatelor cercetarilor intreprinse la Iasi (si, de fapt, in Romania) pe tema coseriana „Discursul repetat“, ca expresie a „universaliilor lingvistice”. Sarbatorirea Prof. Stelian Dumistracel la implinirea a 70 de ani este proiectata, mai intai, ca un omagiu adus marelui savant Eugeniu Coseriu, prin publicarea de studii ? Aplicatii originale, cu privire la diferite domenii ale comunicarii, pornind de la principii si concepte ce apartin lingvisticii coseriene, dezvoltate de Stelian Dumistracel si de elevi ai acestuia, in calitate de doctoranzi, in cadrul scolii de la Iasi „Tehnica libera a vorbirii si discursul repetat“ initiata de sarbatorit. Lui Stelian Dumistracel, ca discipol al lui Eugeniu Coseriu, ii este dedicata o sectiune ce cuprinde, in primul rand, profiluri biobibliografice si aprecieri asupra operei si asupra activitatii de cercetare si didactice a profesorului de la Iasi, semnate de specialisti, colegi si elevi ai acestuia, din diferite centre universitare din Romania…

Cartea Discursul repetat in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.