Home Carti PDF Divortul toxic. Educatia copiilor cind parintii se despart de Richard A....

[PDF] Divortul toxic. Educatia copiilor cind parintii se despart de Richard A. Warshak

Coperta Carte Divortul toxic. Educatia copiilor cind parintii se despart

Iti doresti sa citesti cartea Divortul toxic. Educatia copiilor cind parintii se despart scrisa de Richard A. Warshak si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Intotdeauna dureros, divortul poate avea urmari dezastruoase cind unul dintre soti incearca sa-i intoarca pe copii impotriva celuilalt parinte. Prin denigrarea fostului partener de viata, deformarea realitatii si manipularea sentimentelor, astfel de persoane le pot provoca traume grave copiilor. Aducind in discutie numeroase cazuri concrete, psihologul Richard A. Warshak le arata parintilor separati cum pot avea o relatie armonioasa cu copiii lor, protejindu-i de impulsurile vindicative sau de comportamentul toxic. Astfel, copiii vor continua sa-i iubeasca chiar daca ei nu se mai iubesc si nu se mai respecta…

Cartea Divortul toxic. Educatia copiilor cind parintii se despart in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.