Home Carti PDF Doamna leului de Julie Garwood

[PDF] Doamna leului de Julie Garwood

Coperta Carte Doamna leului

Iti doresti sa citesti cartea Doamna leului scrisa de Julie Garwood si publicata de Miron? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Miron

Descriere completa: Christina Bennett luase cu asalt inalta societate londoneza. Rapitoarea frumusete a pastrat secretul misteriosului ei trecut pana in noaptea cand Lyon, Marchiz de Lyonwood, i-a furat un sarut senzual. Nobilul arogant cu pasiuni de pirat a simtit gustul focului salbatic care mocnea sub farmecul rece al Christinei si a jurat s-a posede… Dar capricioasa si sfidatoarea Christina nu se lasa atit de usor cucerita. Stapana pe inima si pe averea ei, ea rezista mingiierilor senzuale ale lui Lyon. Nu indraznea sa cedeze dragostei lui… caci atunci, ar fi trebuit sa-si dezvalui secretul… si sa-si compromita destinul !..

Cartea Doamna leului in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.