Home Carti PDF Doamnele de marti de Monika Peetz

[PDF] Doamnele de marti de Monika Peetz

Coperta Carte Doamnele de marti

Iti doresti sa citesti cartea Doamnele de marti scrisa de Monika Peetz si publicata de Baroque Books & Arts? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Baroque Books & Arts

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Cadril a editurii Baroque Books & Arts. Un roman vandut in peste 800 000 de exemplare in Germania, in numai jumatate de an, si tradus in 22 de limbi. Cinci doamne, cinci prietene. Cu cincisprezece ani in urma, dupa absolvirea unui curs de limba franceza, cele cinci doamne au hotarat sa bea un pahar la Le Jardin si de atunci se intalnesc cu sfintenie in prima zi de marti din fiecare luna. Au masa lor rezervata, aceeasi, langa semineu, si toata lumea le numeste „Doamnele de marti“. Ele planuiesc ceva cu totul special, o calatorie la capatul careia nimic nu va mai fi cum a fost. Pas cu pas, se vor apropia tot mai mult de un secret care le va schimba viata si pe ele. Cu temperamente cat se poate de diferite. Caroline, procuror de meserie, consecventa si hotarata, Kiki, mereu indragostita, Eva, familista convinsa si sclava a cifrei patru. Are patruzeci de ani, patru copii si mintea in patru zari. Estelle, sotie de farmacist, femeie moderna si rasfatata, genul care isi indeasa peste masura in geamantane si ii lasa pe altii sa i le care. Si Judith, miniona si plina de gratie, regina dramelor din societatea lor, care prefera sa-si discute problemele la nesfarsit in loc sa le rezolve…

Cartea Doamnele de marti in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.