Home Carti PDF Domino Vendetta de Adam Kennedy

[PDF] Domino Vendetta de Adam Kennedy

Coperta Carte Domino Vendetta

Iti doresti sa citesti cartea Domino Vendetta scrisa de Adam Kennedy si publicata de Orizonturi? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Orizonturi

Descriere completa: Succesul de care s-au bucurat romanul si filmul Principiul dominoului, l-au determinat pe autor sa scrie o continuare, Domino Vendetta. Desi protagonistul Roy Tucker isi indeplineste obligatiile fata de cei care l-au angajat, constata ca participantii la actiune sunt eliminati unul cate unul. Latul se strange si in jurul lui, iar din momentul in care ii este ucisa sotia se transforma intr-un om care nu mai are nimic de pierdut, insufletit doar de un singur gand: razbunarea. Paradoxal, prin pierderea unicei fiinte care conta pentru el, Roy devine mai puternic si mai incrancenat…

Cartea Domino Vendetta in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.