Home Carti PDF Domnul March de Geraldine Brooks

[PDF] Domnul March de Geraldine Brooks

Coperta Carte Domnul March

Iti doresti sa citesti cartea Domnul March scrisa de Geraldine Brooks si publicata de Leda? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Leda

Descriere completa: Misterul vietii unui celebru personaj absent, sau peregrinarile Domnului March departe de Micutele Doamne. Roman distins cu Premiul Pulitzer, in anul 2006. 21 octombrie 1861. March, un preot militar, tocmai a supravietuit unei intalniri cu moartea, in timp ce unitatea sa traversa raul Potomac si a trecut prin scurta, dar ingrozitoarea batalie de la Ball’s Bluff. Cand insa ii scrie sotiei sale, el nu vorbeste despre moartea si distrugerea din jurul sau, ci despre norii ce impodobesc cerul, despre dorul sau de casa si despre cele patru frumoase fiice ale sale. „N-am promis niciodata ca voi scrie adevarul“, isi linisteste el constiinta. Ajuns intamplator pe mosia Clement, un loc minunat pe care il cunostea din tinerete, descopera ca tot ceea ce fusese candva frumos este acum parjolit de razboi. Idealurile sale se prabusesc, dar March nu are de ales, trebuie sa mearga inainte. Va infrunta multe alte pericole, iar viata ii va fi pusa de nenumarate ori in primejdii de moarte… Va supravietui groaznicelor incercari ale razboiului, reusind sa se intoarca la sotia sa si la cele patru fiice ale lor?Domnul March este nimeni altul decat faimosul personaj absent din clasicul roman american Micutele doamne, de Louisa May Alcott. Inspirata de aceasta carte a copilariei, Geraldine Brooks scrie povestea unui barbat care pleaca la razboi, lasandu-si sotia si fiicele sa faca fata singure vremurilor grele. De la vibrantul New England si pana la Sudul atat de fascinant inainte de razboi, March adauga trairile adultilor la cele optimiste ale copiilor din romanul Louisei May Alcott. O scriitura profunda, o poveste in totalitate originala, bogata in detalii din alte timpuri, March ii asigura lui Geraldine Brooks un loc printre marii autori de fictiune istorica…

Cartea Domnul March in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.