Home Carti PDF Downshifting de Alexandru Done

[PDF] Downshifting de Alexandru Done

Coperta Carte Downshifting

Iti doresti sa citesti cartea Downshifting scrisa de Alexandru Done si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Cistigatorul Concursului de Debut al Editurii Polirom, editia 2017 „Mihai Marinescu, de profesie copywriter si de vocatie cirtitor, iese de sub tirania termenelor de predare si se apuca de taximetrie. El face, altfel spus, un pas inapoi. O miscare de downshifting, cum i se spune in bransa. Mihai are in bagaj un noian de nemultumiri si citeva vise. Printre acestea din urma, un cistig la loto si publicarea unui roman. Scapat de brief-uri si pitch-uri, fara sa stie ca ele il pindesc la o cotitura a sortii ca sa-l reia in primire, omul isi face timp sa observe cit de trascalie e lumea in care se invirte. De ce? Fiindca in drumurile lui Mihai Marinescu da peste autori de «literatura insuflata» (Cazut din accelerat, o carte cu un titlu, hm, personal si cu un succes, nu-i asa?, rapid) si capetenii interlope cu experiente extracorporale, in plina transa mistica. Peste alti downshifteri care ar vrea sa picteze biserici, pentru ca pina la urma sa orneze peretii unei vile tiganesti cit un transatlantic. Peste editori care isi tarifeaza prefetele la cuvint: cincisprezece euro cuvintul ultraelogios, zece euro cel elogios si cinci euro cel pozitiv-neutru. Peste conferinte despre paranormal la care te umfla risul. Peste un weekend al portilor deschise in comuna Buzescu, unde tigodele rromilor devin obiect de interes mediatic planetar. Nu in ultimul rind, peste amintirea lui Mircea Eliade, a carui evocare provoaca mereu episoade si reactii imprevizibile. In citeva vorbe, asta e povestea din Downshifting. O poveste cu zvic si poanta. La prima lui carte, Alexandru Done da impresia ca scrie fara efort, din poignet, cu un control dezinvolt al actiunii, al frazelor si al efectelor speciale. Salut in el un talent care face explozie acum si care e asteptat, ca toti debutantii, sa confirme la a doua aparitie.” (Radu Paraschivescu)..

Cartea Downshifting in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.