Home Carti PDF Dr. Quantum si carticica marilor idei de Fred Alan Wolf

[PDF] Dr. Quantum si carticica marilor idei de Fred Alan Wolf

Coperta Carte Dr. Quantum si carticica marilor idei

Iti doresti sa citesti cartea Dr. Quantum si carticica marilor idei scrisa de Fred Alan Wolf si publicata de Prestige? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Prestige

Descriere completa: In stare sa ne poarte acolo unde stiinta se intalneste cu spiritul!Intr-un limbaj inteles de savanti si de laici deopotriva!Ne extinde mintea si ne incurajeaza sa facem un salt cuantic!Considerat de multi a fi unul dintre cei mai importanti pionieri in domeniul constiintei, fizicianul Fred Alan Wolf este respectat printre savantii si liderii spirituali ai lumii pentru lucrarea sa de pionierat, care face legatura intre gandirea stiintifica si cea spirituala. Actualmente unul dintre actorii din filmul-fenomen What the Bleep Do We Know?!, el este si autorul premiat a 12 carti. In aceasta Carticica, cu claritate si cu simtul umorului, dr. Quantum prezinta mari idei sub forma unor pastile de intelepciune. Acoperind totul, de la constructia cuantica a realitatii noastre de zi cu zi si pana la universurile paralele si relatia dintre individ si constiinta mai mareata a universului, dr. Quantum si carticica marilor idei ne ofera un mod nou si provocator de a vedea lumea…

Cartea Dr. Quantum si carticica marilor idei in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.