Home Carti PDF Dresura de lei de Ioana Revnic

[PDF] Dresura de lei de Ioana Revnic

Coperta Carte Dresura de lei

Iti doresti sa citesti cartea Dresura de lei scrisa de Ioana Revnic si publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Curtea Veche

Descriere completa: „Intrebarile pe care Ioana Revnic le adreseaza interlocutorilor sai – printre care eu insumi ma numar – spun multe despre felul de abordare al autoarei. Isi construieste cu grija scenariile apropierii. Se documenteaza indelung, alege momentul potrivit – trebuind, uneori, sa desfasoare un impresionant asediu, cvasicotidian, ca un agent de teren care se inarmeaza cu rabdare si cu stiinta prealabila a psihologiei „tintelor“ sale. Imblanzeste asprimea sau reticenta de prima instanta a conlocutorilor; ataca temele centrale ale creatiei lor, le starneste pofta de vorba prin ingenioase schimbari de registru. Ii face sa-si dezvaluie fragmente din interioritatea vulnerabila, dosita in spatele „efigiei“ cu care s-au impus in constiinta publicului: Alex Stefanescu, Eugen Simion, Nicolae Manolescu, Ioana Parvulescu, Mircea Horia Simionescu, Augustin Buzura, George Balaita, Nicolae Breban, Petru Popescu, Ilie Constantin, Emil Brumaru, Adrian Popescu, Ana Blandiana, Emil Hurezeanu, Mihai Cimpoi, Mirela Stanciulescu.“ – Vitalie Ciobanu..

Cartea Dresura de lei in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.