Home Carti PDF Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu de Martin Vopenka

[PDF] Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu de Martin Vopenka

Coperta Carte Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu

Iti doresti sa citesti cartea Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu scrisa de Martin Vopenka si publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Niculescu

Descriere completa: Romanul Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu al lui Martin Vopenka este publicata la editura Niculescu si descrie o calatorie emotionanta a tatalui si a fiului care si-a pierdut recent mama. De fapt este vorba despre un jurnal de calatorie dublu, in care pe fundalul descrierii unor tari straine (Grecia, Italia, Bulgaria) si al intamplarilor pline de peripetii prin care trec cei doi, are loc o introspectie in sufletul uman. Drumul spre niciunde, care nu are un scop precis si nu se sfarseste odata cu terminarea vacantei, atinge momentul culminant in Romania. Nu este un lucru intamplator, deoarece Martin Vopenka s-a inspirat din atmosfera muntilor din Romania si in alte doua carti anterioare. De data aceasta, scriitorul ii lasa pe cei doi eroi sa ajunga aici pentru a-i supune celui mai greu examen. Dupa ce tatal, un om de afaceri de succes, il lasa pe Benjamin intr-o gospodarie taraneasca din munti (undeva in Carpatii Meridionali sau Apuseni) pentru a se intoarce sa-si recupereze masina, el nici macar nu banuieste ca aceasta despartire va fi una dramatica. Dar, in aceasta imprejurare, descopera adevaratele valori umane si forta sperantei si a iubirii, care nu trebuie sa te paraseasca nici in cele mai grele situatii…

Cartea Drum spre niciunde. O calatorie cu fiul meu in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.