Home Carti PDF Drumul catre isihie. Ispita lecturii de N. Steinhardt

[PDF] Drumul catre isihie. Ispita lecturii de N. Steinhardt

Coperta Carte Drumul catre isihie. Ispita lecturii

Iti doresti sa citesti cartea Drumul catre isihie. Ispita lecturii scrisa de N. Steinhardt si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: „Este Steinhardt un veritabil critic literar? Cu siguranta da. Unul original, pasionat (in scrisul literar, ca si in predici), fericit, liber de orice orgoliu, si care s-ar fi simtit probabil foarte bine in stilistica de Babel postmodern a zilelor noastre. Nimic mai dezinhibant, in fond, decat lectura lui de placere, in vesnic spagat al ideilor. Nimic mai inteligibil pentru cititorul de azi decat marota divagatiilor netematoare, a licentelor formale ori mixul de limbaje. Evident, sub coaja astfel impodobita, el (cititorul) va gasi o structura mai mult decat ferma: disciplina de fier a unei culturi impresionante si rezultatul conjunctiei irepetabile dintre valorile liberalismului conservator si cele ale moralei crestine.“ – Tania Radu..

Cartea Drumul catre isihie. Ispita lecturii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.