Home Carti PDF Drumul catre libertate. Autobiografia unei refugiate din Coreea de Nord de...

[PDF] Drumul catre libertate. Autobiografia unei refugiate din Coreea de Nord de Yeonmi Park

Coperta Carte Drumul catre libertate. Autobiografia unei refugiate din Coreea de Nord

Iti doresti sa citesti cartea Drumul catre libertate. Autobiografia unei refugiate din Coreea de Nord scrisa de Yeonmi Park si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: „Sunt extrem de recunoscatoare pentru doua lucruri: ca m-am nascut in Coreea de Nord si ca am scapat din Coreea de Nord.“ – Yeonmi Park Yeonmi Park a crescut crezand ca e normal sa vada cadavre in drum spre scoala si sa fie atat de flamanda, incat sa manance plante salbatice. A fost invatata sa nu-si exprime niciodata parerile si i s-a spus ca „Iubitul Conducator“ poate sa-i citeasca gandurile si sa o pedepseasca pentru ele. La varsta de 13 ani, dupa ce tatal ei a fost condamnat la munca silnica, Yeonmi si familia ei au luat decizia disperata de a fugi din Coreea de Nord traversand fluviul inghetat Yalu in China, unde au cazut insa in mainile traficantilor de persoane. Dupa aproape doi ani de captivitate intr-o lume la fel de brutala si de periculoasa ca aceea pe care o parasisera, Yeonmi si mama ei si-au riscat din nou viata, strabatand desertul Gobi si orientindu-se dupa stele in drumul lor spre libertate. Yeonmi Park isi spune pentru prima oara povestea uluitoare, cu demnitate, curaj si uneori cu umor. Drumul catre libertate e o marturie despre forta spiritului uman si despre riscurile pe care sintem dispusi sa ni le asumam ca sa fim liberi. „Realista si cutremuratoare.“ – The Observer „Una dintre cele mai cumplite povesti pe care le-am citit vreodata. O carte ce te face sa fii recunoscator pentru libertatea pe care nu ai obtinut-o niciodata prin lupta.“ – The Bookseller „O carte elocventa, dureros de sincera, ce infatiseaza dificultatile multor nord-coreeni.“ – Kirkus Reviews..

Cartea Drumul catre libertate. Autobiografia unei refugiate din Coreea de Nord in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.