Home Carti PDF Durerea este in sufletul tau. Manual pentru invatarea limbajului stresurilor de...

[PDF] Durerea este in sufletul tau. Manual pentru invatarea limbajului stresurilor de Luule Viilma

Coperta Carte Durerea este in sufletul tau. Manual pentru invatarea limbajului stresurilor

Iti doresti sa citesti cartea Durerea este in sufletul tau. Manual pentru invatarea limbajului stresurilor scrisa de Luule Viilma si publicata de Dharana? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Dharana

Descriere completa: Cartea „Durerea este in sufletul tau. Manual pentru invatarea limbajului stresurilor“ aparuta la editura Dharana lamureste care sunt problemele cel mai greu de inteles si care sunt bolile cele mai grave legate de aceste probleme. Ea va invata cum sa preveniti bolile care ar putea sa apara „din senin“ peste un numar de ani. A invata limbajul stresurilor este mai important decat a invata o limba straina, deoarece viata noastra vorbestecu noi pe limba stresurilor. Stim cu totii din proprie experienta ca pentru a invata o limba straina ne trebuie ceva timp. Acelasi lucru se poate spune si despre limbajul stresurilor. Invatam repede cuvinte si expresii simple care ne sunt necesare pentru rezolvarea unor probleme „urgente“ si incepem sa le folosim in mod atat de firesc, incat nu mai bagam de seama ca vorbim intr-o limba straina. Ea nici nu mai e straina din moment ce tot ce am invatat devine al nostru. A-ti insusi cunostintele, inseamna a le putea folosi pentru a obtine un rezultat dorit. Altfel, cunostintele nu au nicio valoare. Pentru ca ele sa nu devina un bagaj mort, trebuie sa le dam libertate. Aceasta este forta miraculoasa care transforma bogatia in valoare. Intelepciunea pe care n-o folosim este acelasi lucru cu bogatia care se devalorizeaza in timp si care, desi nu creste, prin greutatea ei ne apleaca din ce in ce mai mult in jos, spre pamant. „Daca veti ajunge sa stapaniti limbajul stresurilor si daca il veti utiliza zi de zi, mintea vi se va lumina, sufletul vi se va usura si trupul vi se va vindeca.“Frica de a fi tu insuti te face sa te instrainezi chiar si de tine insusi…

Cartea Durerea este in sufletul tau. Manual pentru invatarea limbajului stresurilor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.