Home Carti PDF e-xilul colectionarei de fluturi de Adriana Noxi Rotaru

[PDF] e-xilul colectionarei de fluturi de Adriana Noxi Rotaru

Coperta Carte e-xilul colectionarei de fluturi

Iti doresti sa citesti cartea e-xilul colectionarei de fluturi scrisa de Adriana Noxi Rotaru si publicata de Adenium? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Adenium

Descriere completa: Castigator al Concursului de Debut „Adenium START“, sectiunea Proza, organizat de Editura Adenium in anul 2014, romanul epistolar e-xilul colectionarei de fluturi evoca o poveste de dragoste inedita, ferita de ochii indiscreti ai unei societati conduse de prejudecati. Dialogul celor doi protagonisti, care se desfasoara exclusiv online, exploreaza fricile, introspectiile, ezitarile si acceptarile unei femei care isi reintalneste in spatiul virtual prima iubire. Adriana Noxi Rotaru (n. 1975) a absolvit Colegiul Universitar de Institutori „Petre Andrei“ din Iasi si este invatatoare la Scoala Gimnaziala Magureni, judetul Braila. Romanul e‑xilul colectionarei de fluturi este volumul castigator al Concursului de Debut organizat de Editura Adenium in anul 2014 (sectiunea Proza)…

Cartea e-xilul colectionarei de fluturi in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.