Home Carti PDF Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres)....

[PDF] Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres). Editia 2012 de Meg Schneider

Coperta Carte Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres). Editia 2012

Iti doresti sa citesti cartea Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres). Editia 2012 scrisa de Meg Schneider si publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Humanitas

Descriere completa: Tehnici? Suna cam inginereste, dar nu exista cuvant mai potrivit pentru ce trebuie sa faci ca parinte in diverse situatii (ce sa spui, cum sa te porti) ca sa-ti educi bine copilul: Lasa copilul, controleaza-te tu! (tehnica nr. 1), Cand a facut o prostie, incepe cu punctele lui forte (tehnica nr. 8), Cum il cumperi mai bine (tehnica nr. 11), Nu uita sa-ti ceri scuze (tehnica nr. 24), Iarta-te (tehnica nr. 25). Partea cea mai placuta si mai interesanta a acestui ghid foarte sistematizat sunt ilustrarile fiecarei tehnici pentru varstele-cheie ale copilului: 4, 8-9 si 12 ani. E vorba de fapt despre niste povestioare simple, niste mici scenarii-tip avand ca personaje copilul si parintele, mai instructive decat orice teorie…

Cartea Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres). Editia 2012 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.